How to be Coloured Glasses fascilitator? - online

How to be Coloured Glasses fascilitator? - online
21 mrt 2024, 19:30 - 21:00

Hallo iedereen!


Ik ben Vilma en kom uit Finland. Ik ben eind augustus begonnen als Coloured Glasses Intern bij YFU Vlaanderen.


Op dit moment hebben we maar een paar ervaren Coloured Glasses begeleiders, en het kan soms moeilijk zijn om mensen te vinden die mee willen gaan op workshops. Daar wil ik verandering in brengen!


We willen een training organiseren op het kantoor in Mechelen voor iedereen die geïnteresseerd is om Coloured Glasses begeleider te worden. Om dit te kunnen organiseren, hebben we genoeg mensen nodig die mee willen doen aan de training, want we zullen een ervaren facilitator van buiten België moeten vragen om hierheen te komen om de training te geven.

Heb je interesse om eventueel Coloured Glasses fascilitator te worden? 

Meld je dan hieronder aan voor onze infosessie over wast het inhoud om zo'n workshop te geven en wie weet doe jij binnenkort mee aan deze interessante training.Wat zijn coloured glasses?


De Coloured Glasses workshops zijn gericht op jongeren van 12-18 jaar, maar kunnen ook worden aangepast voor universiteitsstudenten of schoolpersoneel, enz. Het doel van de workshops is om mensen hun eigen houding ten opzichte van andere culturen te laten onderzoeken en inzicht te krijgen in zaken als discriminatie, vooroordelen en stereotypering, om zo hun interculturele competentie te ontwikkelen.


Typisch geven we deze workshops aan scholen, jeugdclubs, jeugddiensten of andere jeugdverenigingen.Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via colouredglasses@yfu.be als je vragen hebt over de training of de workshops.


En vergeet niet ons te volgen op sociale media voor feestelijke updates!

,

Persoonlijke informatie

Contactgegevens

Hoe ben je bij YFU terecht gekomen?*

Overige vragen en/of opmerkingen

Er ging iets mis. Gelieve je gegevens hierboven na te kijken.